cliniclown

Herfstfair Zuidhorn: steun aan CliniClowns

ZUIDHORN – Zaterdag 24 september wordt een herfstfair gehouden. Er zijn meer dan 25 kramen met oa. Brocante, binnen & buiten leven en streekproducten. Voor kinderen is er een luchtkussen en zijn er meerdere workshops waar ze aan deel kunnen nemen. De gehele opbrengst gaat naar de CliniClowns.

De Herfstfair is zaterdag 24 september van 10.00 uur tot 16.00 uur op het binnenplein van Hornerhof, Brilweg 21 (tegenover het Gomarus College). Woensdagavond 12 oktober wordt er een cheque overhandigd van de opbrengst van de Herfstfair aan een vertegenwoordiger van de CliniClowns.

Stichting CliniClowns Nederland is er voor kinderen die het moeilijk hebben door ziekte en/of handicap. CliniClowns biedt hen afleiding en plezier en laat ze gewoon weer even kind zijn. Even hoeft er niets en kan het spel alle kanten op, afhankelijk van wat het kind wil en kan. Op dit moment zijn er in Nederland ongeveer 375.000 zieke kinderen. De komende jaren wil CliniClowns daarvan minimaal de helft bereiken. Om haar doelstelling te realiseren, is CliniClowns geheel afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. www.cliniclowns.nl

Artikel geplaatst door Silvan Vijver op 21-09-11 10:51.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie