just right

Just Right! in De Halte Niekerk

NIEKERK – Top 100 partyband ‘Just right’ probeert zaterdag 17 maart café De Halte te Niekerk compleet op zijn kop te zetten. De leden zullen vanaf 22.00 uur een live optreden verzorgen op het podium van de Halte.

Just Right! in de huidige bezetting is nog vrij jong maar de geschiedenis gaat ver terug… heel ver. Begonnen als DFC, daarna doorgegaan als Six Pack om vervolgens als Just Right! te eindigen in deze samenstelling.  Na wat bezettingswijzigingen is Just Right! sterker dan ooit!

Ze spelen voornamelijk nummers uit de jaren ’80 maar maken ook uitstapjes naar de jaren ’70, ’90 en de huidige top 40 zal ook zeker niet worden overgeslagen.

Just Right! is moeilijk in een bepaald vakje te plaatsen. Ze worden vaak gezien als Top 100 band maar dat dekt de lading niet helemaal. Eigenlijk is ‘party cover band’  een betere naam.

Ze beperkten zich niet tot één of een paar genres maar pikken uit vele soorten muziek de leukste en grootste hits uit de muziekgeschiedenis. Ook de betere Nederpop valt hieronder.

Voor de vroege vogels is er een speciale aanbieding: twee halen 1 betalen.

Artikel geplaatst door ggeersing op 8-03-12 08:03.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie