kruisweg marne

Dorpsreünie in Kruisweg

KRUISWEG – Naar aanleiding van het boek ‘De doorloop van Kruisweg’, uitgegeven in 2011 en geschreven door de geboren en getogen Kruiswegster Popko van der Ploeg, werd de schrijver vele malen de vraag gesteld: ‘Wanneer komt er eens een reünie?’ Dit heeft ertoe geleid dat Van der Ploeg het initiatief heeft genomen een reünie voor het dorp Kruisweg te organiseren.

De dorpsreünie voor Kruisweg vindt plaats op 12 mei. Dan kunnen vele oud- en huidige Kruiswegsters elkaar ontmoeten in Dorpshuis ‘Open Haard’ te Kruisweg en ruimschoots herinneringen ophalen. De reüniegangers kunnen voor € 30,- rekenen op een geheel verzorgde dag van 10.00-17.30 uur. De vergunning is al aangevraagd en de voorbereidingen zijn in volle gang. Ook de dagen voor de reünie zullen er enige activiteiten plaatsvinden.

Voor deelname aan de reünie rekent Van der Ploeg op mond-tot-mond-reclame van huidige en oud Kruiswegsters. Mochten zich meer dan 180 personen opgeven, dan wordt de reünie gehouden in een tent. Minimaal een week voor de reünie ontvangen de deelnemers bericht over de locatie en het programma. Opgave voor de reünie is mogelijk tot uiterlijk 1 mei bij P. van der Ploeg, tel. 0595-481651 of via de mail: ploegvanderp@kpnmail.nl

Artikel geplaatst door ggeersing op 12-04-12 12:07.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie