logo oko

Voorjaarsmarkt in Opende

OPENDE – Korfbalvereniging OKO/BIES uit Opende houdt 28 april een voorjaarsmarkt in en rondom de OKO-kantine.

Een markt voor het opleuken van uw interieur in en rondom uw huis,  Voor de lezers onder ons is er weer een verscheidenheid aan boeken. Voor de sneupers is er wederom een divers aanbod. Dit voorjaar is er extra aandacht voor Moederdag.  De dames die elk jaar garant staan voor het succes van de kerstmarkt maken leuke voorjaarsdecoraties.  Creatieve cadeau’s, mooie kransen, of iets met planten en bloemen, voor elk wat wils.

De boeken zijn zeer divers, thrillers, romans, kinderboeken en kookboeken zullen de revue passeren. Thrillers van de top schrijvers David Baldacci, Karin Slaugther, Nicci French, liggen op de planken naast roman schrijvers als Nora Roberts en Danielle Steel en er zijn veel streekromans.

De verkopers bieden een verscheidenheid aan goederen nieuw en gebruikt voor het opleuken van uw interieur,  iets leuks voor binnen of buiten, boeken en andere snuisterijen. Moederdag wordt ook niet vergeten, cadeaus worden mooi verpakt. Voor de kinderen is er gelegenheid om professioneel geschminkt te worden.  De markt is van 9.00 tot 15.30 aan de Verbindingsweg 5 .

 

Artikel geplaatst door ggeersing op 21-04-12 13:25.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie