Koninginnedag ballonnen

Feest Sebaldeburen/Doezum

SEBALDEBUREN/DOEZUM – Na het succes van vorig jaar zijn er dit jaar weer activiteiten in Sebaldeburen. Er is een vrijmarkt/rommelmarkt met kofferbakverkoop bij ‘t Spectrum. De markt is geopend van 9.00–12.00 uur. Inruimen kan vanaf 8.30 uur. Aanmelden (niet verplicht) kan per mail bij j-duursma1@home.nl. Bij slecht weer verhuist de markt naar binnen. Deelname is gratis.

Programma Koninginnedag 2012 te Doezum: wandeling van ongeveer 15 kilometer over de prachtige natuur- en wandelpaden die Doezum rijk is, ook het geheel nieuwe aangelegde wandelpad het ‘Olde Sylroepad’ . De start is tussen 9.30 en 10.30 uur vanuit café ‘De Steven’.

Van 13.00 tot 16.30 uur is er op en rond het Kerkplein een markt met een groot aantal van allemaal verschillende kraampjes.

Voor de kinderen is er om 13.00 uur een speurtocht in het Doezumerbos. En van 14..00 tot 15.30 uur kan er op de pony’s worden gereden. Er is een springkussen aanwezig, kinderen kunnen zich laten schminken en er kunnen spulletjes verkocht worden op de markt.

De St.Vitus kerk is te bezichtigen en de historische werkgroep “Old Doesum”is in de kerk aanwezig met een intekenlijst voor het tweede boek over Doezum. In en rond de kerk is er een boekenmarkt. Wie nog boeken op zolder of in uw boekenkast heeft en die kwijt wil kan even bellen. De opbrengst van deze boeken is voor een piano, die de kerk graag wil aanschaffen voor bijvoorbeeld concerten.

Voor een hapje en een drankje is alle gelegenheid in café “De Steven” waar duo ‘Con Amore’ van 13.00 tot 18.00 zal optreden. Om 18.00 uur volgt de traditionele auto/fiets-puzzeltocht vanuit “De Steven”.

 

Artikel geplaatst door ggeersing op 28-04-12 09:20.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie