KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Streekmarkt op landgoed Verhildersum Leens

LEENS – Landgoed Verhildersum heeft ook dit jaar weer een volle, uitdagende agenda. Sinds april 2012 is het gehele landgoed weer te bezoeken. Elke derde zaterdag van de maand bij Museumboerderij Verhildersum een streekmarkt en de volgende streekmarkt vindt plaats op 19 mei. Dan worden in de museumboerderij ook de textieldagen (19 en 20 mei) gehouden. In verband hiermee staan de markt kramen dit keer prachtig opgesteld bij de Museumboerderij Verhildersum en rondom het arbeidershuisje.

Bezoekers kunnen boodschappen doen en tegelijkertijd kiezen voor een bezichtiging van heel veel moois. Op de website van Landgoed Borg Verhildersum www.verhildersum.nl is uitgebreide informatie te vinden over de vele activiteiten.

De Streekmarkt Verhildersum is van 9.00-16.00 uur gratis te bezoeken (de andere activiteiten op het landgoed niet). Op de streekmarkt zullen weer heerlijke paddenstoelen te zien en te koop zijn. Een ruim assortiment; taart, chocolade, brood, honing, jam, mosterd, wijn, cider, plantjes en groente, vis, vlees, kaas en eieren. Gewoon teveel om op te noemen. De deelnemers aan deze markt zullen u weer graag bedienen met o.a. een proeverijtje en het geven van uitleg over de producten.

Voor meer info: www.streekmarktverhildersum.nl.

Artikel geplaatst door ggeersing op 17-05-12 08:20.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie