Jarno en Timo (foto Jan Beets).
Jarno en Timo (foto Jan Beets).

Feestweek Grootegast: genieten

GROOTEGAST – De playbackshow van 2012 – onderdeel van de feestweek – was vrijdag een groot succes. Er waren veertien acts in de show waarvan tien in de categorie kinderen en vier in de categorie volwassenen.
De winnaars van dit jaar zijn:
Categorie kinderen: eerste prijs: Jarno en Timon met Carlo Boschart, Aan de schijt (foto Jan Beets); tweede prijs: Andrea en Henrike met Circus Circus, Block Party en derde prijs: Nynke en Janita met Zendaya & Bella, Something for you.
Categorie volwassenen: eerste prijs: de kievit met De mini’s; tweede prijs: Dance mix met Tante toos en derde prijs: Toneelvereniging met de lamas. De aanmoedigingsbeker ging naar Sayda, Lieke en Bente met prins Willem Alexander.
De Ouderenavond trok ook veel bekijks. Het Avomkoor uit Groningen verzorgde het optreden. Dat zijn oud –leden van de Koninklijke marine. De zaal zong mee. Ketelbinkie kwam voorbij en ook een ‘familielid’ van Dorus( zorrug..dat je d’r bij komt..bij de Marine). Dirkje, de aktiviteitenbegeleidster vroeg zich af waar volgend jaar de ouderenavond moet worden gehouden, omdat het Hooge Heem dan is afgebroken en nieuw gebouwd wordt.
De kindermiddag was ook een succes. Met o.a. cupcakes maken i.s.m. DSRfoods. De kinderen kregen er een glaasje ranja bij aangeboden. In de workshop judo kon Lars van Judovereniging Grootegast heel goed aan de kinderen over brengen hoe je jezelf kunt verdedigen door een aanvaller op de grond te gooien. Annet van Warempel heeft verder een kunstwerk gemaakt en bij de dancemix lukte het Ina Vegelin om de jeugd de eerste beginselen van de verschillende dansstijlen bij te brengen, zoals jazzdance of clipdance streetdance.
Met feest, muziek en overdenking werd de feestweek gecompleteerd. Grootegast kan nu op weg naar de volgende editie…

Artikel geplaatst door ggeersing op 21-05-12 11:07.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie