kerkwerk lauwersoog

Continental Singers in Lauwersoog

LAUWERSOOG – De Vereniging tot Kerkelijk Recreatiewerk in het Lauwersmeergebied biedt dit jaar voor de 36e keer voor toeristen en inwoners van het gebied een programma in de ‘Witte Tent’. Van 8 juli t/m 19 augustus staat de ‘Witte Tent’ weer op het terrein van Staatsbosbeheer achter het parkeerterrein van Jachthaven Noordergat te Lauwersoog.

Bezoekers zijn welkom tijdens de diensten elke zondagmorgen om 09.30 uur en de sing-ins elke zondagavond om 19.30 uur. Een vast onderdeel is daarbij het gezellig met elkaar praten na afloop of tijdens de pauze. De toegang is gratis, net als de koffie, thee en limonade. De tent is met de auto bereikbaar via het parkeerterrein van de jachthaven. Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein achter de tent.

Naast de diensten en sing-ins wordt dit jaar een concert van de Continental Singers in de Witte Tent gehouden en wel de Continental North Tour 2012. De Continental Singers zijn al jaren een begrip bij velen en trekken altijd volle zalen. De groep voor deze tour is samengesteld uit jong volwassenen (16-45 jaar) uit Frankrijk, Duitsland, Amerika en Nederland en trekt van 8 tot 23 augustus door Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Dit bijzondere concert in de Witte Tent te Lauwersoog vindt plaats op woensdag 8 augustus om 19.30 uur. Het is niet alleen het debuutconcert van de Continental North Tour 2012, maar ook hun enigste concert in Nederland. Kaarten kunnen worden gereserveerd (vol = vol) door te bellen naar Pietsje Pol, tel. 0594-688538 of te mailen naar bpol@lauwerzijl.info. Voor meer informatie: www.vkrwlauwersoog.nl

Artikel geplaatst door ggeersing op 22-06-12 10:23.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie