OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jan Bronda, 40 jaar bij Laudate Dominum Zuidhorn

ZUIDHORN – Mannenkoor Laudate Dominum in Zuidhorn viert in maart 2013 haar 50-jarig jubileum. Inmiddels passeerde Jan Bronda uit Niekerk ook een belangrijke mijlpaal.
Bronda herinnert zich nog heel goed dat hij in april 1972 werd ingeschreven op de ledenlijst van het koor. Veertig jaar geleden dus. Met gemiddeld zo’n 40 repetities per jaar en de nodige optredens kun je stellen dat Jan zeker een 1600 keer naar Zuidhorn is gereden om deel te nemen aan zijn favoriete bezigheid: Zingen!
Altijd heeft het koor een zekere aantrekkingskracht op hem gehad en heeft hij het zelf zo ervaren dat de kracht en gezondheid hem hiervoor werden gegeven. Hij kan zich dan ook goed vinden in de naam van het koor Laudate Dominum (Looft de Heer).
Het koor kent een lange geschiedenis en het is fijn dat leden lang lid zijn, na Jan volgen er al snel meer. Het koor wil zich voor de toekomst graag ‘verjongen’. Neem de stap en voel de waardering. Nu lid worden en volgend jaar al deelnemen aan het jubileum. Het kan, zeker nu het koor sinds een jaar onder leiding staat van de gemotiveerde en enthousiaste, nog jonge Mattijs de Vreugd. De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Gasthorn, iedereen is welkom.
Artikel geplaatst door ggeersing op 22-04-12 10:45.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie