opende poiesz

Succesvolle sponsoractie voor Opender sportverenigingen

OPENDE – De recente Jeugdsponsoractie van Poiesz  tijdens het recente Jeugdsponsor Gala is op een feestelijke manier afgesloten. Voor de Opender sportverenigingen was het de eerste maal dat zij aan deze jeugdsponsoractie hebben meegedaan.

Na acht weken van veel plezier, lol en vele uitdagingen hebben de voetbalvereniging VVO ( €1366) volleybalvereniging DSO ( € 1283) korfbalvereniging OKO (€ 1216) Wittenborg Gymnastics ( €1001) allemaal een geweldig mooi bedrag ontvangen.

Opende is niet voor niks uitgeroepen tot sportdorp. En uitgegroeid tot een bloeiend dorp met veel sportmogelijkheden. Zo wordt er ondermeer in de  in de Nationale sportweek een leuke sportmiddag georganiseerd in de meivakantie. De jeugd van Opende heeft bewezen dat ze met z’n allen de sportclubs hoog houden, en de verenigingen naar een hoger level brengen. Zij hebben met z´n allen ontzettend genoten op de gala avond in Leeuwarden wat een knallend feest! Met onder anderen de populaire artiesten Rachel, Keet! en Glennis Grace welke de tussentijds optredens verzorgen.

 

Artikel geplaatst door ggeersing op 22-04-12 12:59.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie