camping opende

Camping De Watermolen Opende wint Zoover Award

OPENDE – Camping de Watermolen uit Opende heeft een Zoover Award gewonnen. Daarmee behoort de Watermolen tot de beste 25 campings van Nederland. De Zoover Award is de publieksprijs binnen de Nederlandse toeristische sector.

Ramona Mulder (zie foto) ontving de Zoover Award afgelopen week uit handen van algemeen directeur van Zoover, Stephan Bosman. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Beachclub Ottenhome in Loosdrecht werd de camping in het zonnetje gezet met een gouden certificaat.

“We proberen het iedereen naar de zin te maken op de camping, blijkbaar met veel succes! Van de 1700 campings in Nederland staan we op de 15e plaats, met een 8,8! Dat is een hele eer. We hebben weer zin in het seizoen en hopelijk blijven we in de top 25 staan. En ondertussen krijgt deze Award een mooie plaats in de receptie”, aldus Ramona.

De Zoover Awards worden voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Dit jaar werd de Zoover Award voor het eerst uitgereikt aan de hand van een landelijke lijst. De beste 25 campings van Nederland ontvingen dinsdag een Zoover Award. De Awards worden vergeven op basis van de ervaringen van gasten en zijn daarmee een echte publieksprijs. Voor een volledig overzicht: www.zooverawards.nl

 

Artikel geplaatst door ggeersing op 5-05-12 08:13.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie