DSC3199

Morgen een veelbelovend aanbod tijdens regionale garageverkoop

ACHTKARSPELEN/GROOTEGAST – Morgen, zaterdag 16 juni 2012, wordt van 09.00 tot 16.00 uur voor het eerst een grote garageverkooproute gehouden in de gemeenten Grootegast en Achtkarspelen.

Een garageverkoop is een soort ‘rommelmarkt’ die aan huis plaatsvindt. Het idee is simpel: op ruim 160 adressen in de gemeenten Grootegast en Achtkarspelen zetten inwoners voor één dag hun garagedeuren open voor de verkoop van tweedehands spullen. Bezoekers kunnen van garage naar garage struinen op zoek naar koopjes. De garageverkoop is een unieke kans om iets leuks op de kop te tikken.

Zoals een oud gezegde luidt: “De een zijn rommel is de ander zijn schat!” Met ruim 160 deelnemende verkopers is er volop aanbod. De garageverkoop is daarnaast ook bedoeld als een gezellige dag voor de regio.

Alle verkopers staan opgenomen in een deelnemerslijst, gerangschikt per gemeente, dorp en straatnaam en met een omschrijving van hun verkoopwaar.

Bezoekers kunnen zelf een route samenstellen, maar het is ook mogelijk om een uitgestippelde route te rijden.
De deelnemerslijst en de uitgestippelde route is beschikbaar op de website www.garagekoopjes.com/bezoekers.
Hierop staan ook de namen en adressen van winkels waar een gratis geprinte versie van de deelnemerslijst verkrijgbaar is. De verkopers zijn tijdens de garageverkoop te herkennen aan een gekleurde deelnemersaffiche met de tekst ‘deelnemer garageverkoop’. (Foto’s: Bertus Koopmans)

Artikel geplaatst door Bertus Koopmans op 15-06-12 12:33.
Dit artikel is afkomstig van nieuwsbladnof.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie