Burgemeester Bert Swart speldt Abel Harm Vink de onderscheiding op.
Burgemeester Bert Swart speldt Abel Harm Vink de onderscheiding op.

Onderscheiding voor Vink

ZUIDHORN – Burgemeester Bert Swart heeft dinsdag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Abel Harm Vink (65) uit Zuidhorn.

De heer Vink is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De onderscheiding is uitgereikt tijdens zijn afscheid als secretaris/penningmeester van het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN), regio Groningen, in Tolbert.

De heer Vink (65 jaar) ontvangt de onderscheiding voor zijn vrijwillige activiteiten die hij heeft ontplooid en ontplooit op kerkelijk gebied en in de paardenbranche. Decorandus is sinds 1966 vrijwilliger voor de PKN-kerk in Enumatil. Hij was dan wel is onder meer actief als voorzitter, boekhouder, ouderling, jeugdleider en kerkrentmeester.

Van 1972 tot 2011 was de heer Vink secretaris van de Paardenfokvereniging Westerkwartier. Sinds 1991 is hij secretaris/penningmeester van het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland, regio Groningen. Vanaf 2000 is hij secretaris/ penningmeester van de veulenveiling ‘Starsale Auctions’.

Artikel geplaatst door Wim Masker op 11-07-12 15:52.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie