judo grootegast

Judoka’s Grootegast sterk in Sleen

GROOTEGAST – Judovereniging Grootegast was onlangs met vijf judoka’s aanwezig op het 31e IJspegeltoernooi in Sleen. Jesse Krekelaar, die vorige week in Vlaardingen kampioen werd, verdedigde deze titel ook in Sleen en wist wederom de eerste plek te behalen.

 

Ook Jesse Koopmans won in Sleen, en werd tot kampioen bekroond. Marvin Koopmans (geen familie) wist geen podiumplek te behalen en werd vierde. Wel wist hij van de kampioen van deze poule te winnen en zo liet hij zien dat hij zeker iemand is om rekening mee te houden. De poule van Hieke Westerhof was wegens gebrek aan tegenstanders samengevoegd met een poule van een hoger gewicht. Het beloofde dus een zwaar toernooi te worden, maar toch wist Hieke nog een partij te winnen met een mooie Sankaku (driehoeksverwurging met de benen) op de grond.

 

Voor Jeffrey Bouwes is dit het eerste jaar waar hij in de klasse van -15 jaar is ingedeeld. Hierdoor was hij de jongste in deze poule en zag een zwaar toernooi tegemoet. Toch wist Jeffrey, door heel hard te vechten, twee partijen netjes te winnen. Een goed begin! Samen met Jesse Krekelaar en Jesse Koopmans zal hij proberen nog beter te worden door in de voorjaarsvakantie mee te gaan op trainingskamp naar Osnabrück, Duitsland.

Artikel geplaatst door ggeersing op 14-02-13 12:48.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie