Volleybal

Dames 1 Voklubol Oldehove wint weer vijfsetter

OLDEHOVE – Dames 1 van Volklubol speelde afgelopen zaterdag tegen Smash and Block, at op de tweede plaats in de competitie staat. Enkele weken geleden werd de thuiswedstrijd met 1-3 verloren, dus de volleybalsters waren klaar voor een revanche.

In de eerste set kwamen de dames moeizaam in hun spel. Toen het eindelijk begon te lopen werd de achterstand weggewerkt en de set werd gewonnen met 23-25. In de tweede set werd er te vaak onterecht gefloten, waardoor de Hoogkerksters de punten bijna van zelf kregen. De set ging verloren met 25-19. In de derde set was de frustratie van de voorgaande set goed merkbaar en lukte het de dames niet om weer in het eigen spelritme te komen. Deze set ging ook verloren met 25-19.

In de vierde set ging het gelijk op, maar Voklubol was het sterkste en won met 23-25. In de vijfde set werden er weer verrassende besluiten genomen, maar de dames bleven het hoofd koel houden en sleepten de vijfde set binnen met 18-20. Een terechte overwinning voor de ‘Olhoofsters’, waardoor ze op de vierde plaats blijven staan. Zaterdag spelen de dames tegen Surf in Vries.

Artikel geplaatst door ggeersing op 10-04-12 16:16.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie