PSV Smidshorn

PSV De Smidshorn Oldekerk opent hippisch seizoen

OLDEKERK – Met de kick-off van een voltigewedstrijd op zaterdag 2 juni opent PSV de Smidshorn het hippisch seizoen 2012. Voor de tweede keer zullen er vele landelijke combinatie hun ware kunsten op de rug van een paard of pony vertonen.
Vanwege het succes van vorig jaar zal er dit jaar bij Stal de Wijk te Oldekerk gestreden worden in de klasses: voltige basispaardrijden stap/galop en voltige E-klasse beide 4 en 6 tallen. En voor het eerst in de Smidshorn geschiedenis: solo klasse junioren, solo klasse C, solo klasse B, solo klasse A en duo’s.
Na het afsluiten van de voltigewedstrijd zitten de bestuursleden en vele vrijwilligers van PSV de Smidshorn bepaald niet stil. Aansluitend zal op donderdag 7 juni en vrijdag 8 juni de dressuurderby worden gehouden. Aan de Middenweg in Boerakker wordt beide dagen met paarden gestart in de klassen B t/m Z2.
Zaterdag 30 juni is de club in de Notoaristuun te Grootegast. Die dag zal er gesprongen worden pony’s in de klasses B t/m ZZ en paarden in de klasses BB/B/L. Net zoals vorig jaar hoopt De Smidshorn vele combinaties te ontvangen.
Tijdens de zomerstop worden er voorbereidingen getroffen voor de dressuurwedstrijd op 1 september. Dan strijden ruiter of amazone in de klasses B t/m Z2 en bij genoeg animo voor het eerst in de Smidshorn geschiedenis in het ZZ licht.
Voor meer info: www.psvdesmidhorn.nl

Artikel geplaatst door ggeersing op 22-05-12 09:13.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie