lentefair-culinair
Advertorial

Vier het voorjaar op de LenteFair in Frederiksoord

FREDERIKSOORD – De Dagblad van het Noorden LenteFair brengt De Tuinen in Frederiksoord in het weekend van 12 en 13 mei 2012 volledig in voorjaarssferen. Staat u te trappelen om uw tuin en interieur een flinke boost te geven? Omcirkel het tweede weekend van mei dan in uw agenda.

Liefst 120 exposanten laten u de nieuwste trends ervaren op het gebied van outdoor, wellness, planten en bloemen, brocante en lifestyle. Naast het binnen- en buitenleven is er aandacht voor de heerlijkste delicatessen en de lekkerste drankjes.

Moederdag
De tweede zondag in mei is traditioneel Moederdag. De LenteFair is hiermee het perfecte Moederdaguitstapje. Het is heerlijk rondstruinen in De Tuinen. Naast het ruime assortiment aan voorjaarsproducten wordt de fair omlijst met diverse theateracts en live-muziek.

Bijzonder is de presentatie van verschillende oude ambachten, zoals spinnen en weven. Ook wordt gedemonstreerd hoe men van een eenvoudig stuk hout een waar kunstwerk maakt.

Laat u inspireren
Zijn alle ingrediënten aanwezig, maar ontbreekt het in uw tuin of interieur net aan dat beetje extra? Laat u dan adviseren op de LenteFair door diverse tuin- en interieuradviseurs. Sanoma Uitgevers neemt bovendien haar mooiste tuin- en lifestylemagazines mee naar Frederiksoord, bijvoorbeeld Ariadne at Home en Seazons. Bezoekers mogen gratis eentje of zelfs meerdere exemplaren mee naar huis nemen.

Dagblad van het Noorden verblijdt de bezoekers met gratis bloemzaadjes. Op deze manier heeft u een blijvend aandenken aan de fair.

U neemt het voorjaar letterlijk mee naar huis met een keur aan eenjarigen. Ook worden liefst 28 verschillende tomatensoorten gepresenteerd.

Kinderactiviteiten
Kinderen hoeven zich niet te vervelen op de LenteFair met een springkussen, schminken en de leukste workshops. Bijzonder is de komst van Kunstkot uit Veendam. In de speciale kindertent verzorgen zij de workshop ‘Action Painting’. Gegarandeerd een mooie ervaring en een prachtig resultaat. Ook leuk voor de ouders! In ieder mens schuilt immers een kunstenaar…

Proeven op de Fair
Op de LenteFair vindt u producten die een lust zijn voor het oog, maar ook producten waarmee u uw smaakpapillen een plezier doet. Wat te denken van de lekkerste mosterdproducten, een keur aan wijnen, tapenades en het beste op het gebied van aardbeien en asperges. U keert gegarendeerd met een tevreden maag huiswaarts.

Dagblad van het Noorden LenteFair
Datum: Zaterdag 12 en zondag 13 mei 2012
Locatie: De Tuinen, Frederiksoord
Openingstijden: zaterdag 9.00-18.00 uur / zondag 10.00-18.00 uur
Entree: € 7,- (tot 12 jaar gratis)
Voldoende parkeerruimte
Honden toegestaan mits aangelijnd

Meer: www.dvhnlentefair.nl

Artikel geplaatst door Silvan Vijver op 19-04-12 11:16.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie