Groninger-Ondernemingsprijs-2011
Advertorial

Jury zoekt kandidaten Groninger Ondernemingsprijs 2012

Stichting ‘Onderneming van het jaar in de provincie Groningen’ maakt zich op voor de 15e uitreiking van de Groninger Ondernemingsprijs. Deze jaarlijkse prijs valt ten deel aan een echte Groninger onderneming, die met name opvalt door bijzondere ondernemerskwaliteiten, passie, de authentieke kracht van het product, strategie en financiële performance.

In 2011 ging Bollegraaf Recycling Machinery uit Appingedam er met de prestigieuze prijs vandoor.

De jury is de zoektocht gestart naar kandidaten voor de Groninger Ondernemingsprijs. Bedrijven kunnen tot en met dinsdag 15 mei worden voorgedragen middels een online formulier via de website van de Groninger Ondernemingsprijs. Eenieder wordt op deze manier een kans gegeven een bedrijf van zijn of haar keuze te nomineren.

Alle voordrachten worden voorgelegd aan een jury, waarin de provincie Groningen, de NOM, de Commerciële Club Groningen, VNO-NCW, MKB Noord en de winnaar van vorig jaar (Bollegraaf Machinery) zijn vertegenwoordigd.

De Groninger Ondernemingsprijs wordt op donderdag 27 september uitgereikt door Commissaris van de Koningin Max van den Berg. Dit gebeurt tijdens een bijeenkomst in MartiniPlaza in Groningen.

www.ondernemingsprijs.nl

Artikel geplaatst door Silvan Vijver op 27-04-12 13:49.
Dit artikel is afkomstig van Eemsbode.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Westerkwartier via:
Advertentie
advertentie
Advertentie